Başlığı Yazdır
Colorbox Resim Galerisi V.4
ozan
Colorbox resim galerisi.

YÜKLE
Eğer eski versiyonlardan birini kullanıyorsanız lütfen silin.

[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_settings.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..

[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_photoalbums.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..


[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_viewalbum.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..


[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_photoview.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..


[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_forums.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..


[img]http://www.phptema.com/Ornek_Resimler/colorbox_videobbcode.jpg[/img] Geçerli Bir Görüntü Değil..

Canlı: http:www.galopcu.com
 
Google Adsence
24/07/2017 23:31


Reklam Botu

Mesaj: n^x
Katılım: Asla

IP: Yok  
spawn_342
Eline sağlık ustatSmile
 
Dont
elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
 
kralkurt
elıne koluna saglık ozan guzel olmuş hemen deneyceğim
 
kralkurt
bende çalışmadı Smile şans site kılıtlendı modulu kurar kurmaz ana sayfada kılıtlendı sıyah bır ekran geldı kaldı modulu kaldırana kadar bıraz uraştm sanırsam son resımler slayt panelıylemı çakıştı ne oldu anlamadım
 
ozan
ben ikisini aynı anda kullanıyorum. sizde başka bişi vardır. siyah ekran ne ola ki?

Örnek beraber çalışan yer

http://demo.phpte...m/news.php
Düzenleyen ozan Düzenleme Tarihi: 27/11/2010 13:52
 
kralkurt
akşam ayık kafayla tekrar deneycem ozan hocam
 
DeniZ
Ozan üstad, resim galerisini ziyaretçilere kapatmak için attaki kodu photogallery.php ye entegre ettim, lakin sayfanın yazı karakterleri birbirine girdi. Bunu engellemenin bir yolu varmı, seni bu galeri modifikasyonunu kullanmaktayım..


Kaynağı İndir  Kod
if(!iMEMBER) {redirect(BASEDIR."restricted.php");}


 
ozan
örnek?
 
DeniZ
ozan tarafından yazılan metin:
örnek?


Ozan üstad, site yazı karakteri karıştığı için , yine senin orjinal photogallery.php yi attım.. Site ise şu : ****.net fusion v7.01.02 kurdum. Forum içeriklerini engelledim bu sayede ama resim galerisinde olmadı. Başka bir alternatif varmı ?
 
ozan
ziyaretçilere kapalı zaten .
 
DeniZ
ozan tarafından yazılan metin:
ziyaretçilere kapalı zaten .


Bilmeyen ziyaretçiye kapalı üstad, bilen biri ****.net/photogallery.php böyle girerse görebiliyor. Bunu belirtmek istiyordum. Engellemeye çalıştığım noktada buydu
 
ozan
forumda paylaştığımız haberler için yapılan sadece üyeler için modifikasyonunu uyarlayın olması lazım
 
islamdahayat
Resmi sitede bunu cevabı var oradan vereğim

Bunu bul
Kaynağı İndir  Kod
echo "<div style='text-align:center'><br />\n".$locale['400']."\n<br /><br /></div>\n";




Bununla Değiştir

Kaynağı İndir  Kod
echo"<div align='center'><img border='0' src='".IMAGES."yasak.gif' alt=''></div>
<div align='center'><br></div><br>";

if (!iMEMBER) {
   echo "<div style='text-align:center'>\n";
   echo "<form name='loginform' method='post' action='".FUSION_SELF."'>\n";
   echo $locale['global_101']."\n<input type='text' name='user_name' class='textbox' style='width:100px' />\n";
   echo $locale['global_102']."\n<input type='password' name='user_pass' class='textbox' style='width:100px' />\n";
   echo "<input type='checkbox' name='remember_me' value='y' title='".$locale['global_103']."' style='vertical-align:middle;' />\n";
   echo "<input type='submit' name='login' value='".$locale['global_104']."' class='button' />\n";
   echo "</form><br>\n\n";
   if ($settings['enable_registration']) {
      echo "".$locale['global_105']."<br><br>\n";
   }
   echo $locale['global_106']."\n</div>\n";
}




İmages klasorune yasak.gif adında bir resim at bunu png formatında da atabilirsiniz o zaman kodda ki yasak.gif ismini değiştir.

tüm dosyelara uygulayabilirsin.
 
fatihbutun
merhaba bir şey danışıcaktım sizlere resimlerin altında İNDİR seçeneği varya ona tıkladığımızda photo.php dosyasını indirmeye çalışıyor bunun nedeni ne olabilir ki acaba?
 
ozan
örnek?
 
islamdahayat
Watermak kullanıyorsanız indirme işleminde o hatayı veriyor. Mozilla Firefox indir resim formatı kısmana jpg yaz iner
Düzenleyen islamdahayat Düzenleme Tarihi: 04/12/2010 15:45
 
karan57
arkadaşlar siteme uyarlayacaktım hata verdi siyaz bir ekran var sadece 7.0.7 kurulu neden olabilir ?
 
kralkurt
ozan hocam ıkı ıstegım olacak mumkunse

1- resım galerısındeyken kucuk resıme tıkalyınca buyutec gıbı degılde resmın devamına tıkladıgında acılan sayfanın acılmasını

2- buyuk resım acılınca galerıde uzerıne tıklayınca facebookdakı gıbı bır sonrakı resme geçmesi

bıde ılerı gerı butonları bu dedıkelrım mumkunmu aceba

saygıalr kolay gelsın
 
ozan
karan57 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar siteme uyarlayacaktım hata verdi siyaz bir ekran var sadece 7.0.7 kurulu neden olabilir ?


örnek?
 
Atlanılacak Forum: