O hayır! JavaScript nerede? Web tarayıcınızın JavaScript'i etkin değil veya JavaScript'i desteklemiyor. Bu Web sitesini düzgün bir şekilde görüntülemek veya JavaScript'i destekleyen bir Web tarayıcısına yükseltmek için lütfen Web tarayıcınızdaki JavaScript'i etkinleştirin.

Yardımm... HTTP ERROR 500 hatası

Son Güncellenen 5 ay önce
U
Merhaba;

Kurulumu sorunsuz gerçekleştirdim ancak bitiş butonuna basınca ;

Bu sayfa çalışmıyor

livanebilisim.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500

bu hata sayfasıyla karşılaşıyorum , Yönetici sayfama girmeyi denedim ancak ordanda bir sonuç alamadım,sürekli beni ana sayfma yönlendiriyor.
777 izinleri verdim denedim sildim tekrar kurdum ancak bu sorunu aşamadım yardımcı olursan çok sevinirim.
KREKLAM
v7'mi kurdunuz?

.htaccess dosyasını siliverin gitsin!... Zaten hiç gerek duymamışımdır.
ÇIRAK USTAYI SOLLAMAZSA SANAT ÖLÜR
HATALI SOLLARSA ÇIRAK ÖLÜR
http://www.kreklam.com
http://www.elli7.net
U
PHPFusion_7-02-07_Full_TR bunu kurdum yani bu siteden indirdiğimi ve .htaccess dosyası indirdiğimde yoktu , tam 3 kere sildim tekrar indirdim ama sorun halen devam ediyor.
KREKLAM
ftp bilgilerinizi özel mesajla iletirseniz bakayım hemen veya mail atabilirsiniz.
ÇIRAK USTAYI SOLLAMAZSA SANAT ÖLÜR
HATALI SOLLARSA ÇIRAK ÖLÜR
http://www.kreklam.com
http://www.elli7.net
U
özel mesajla bilgileri gönderdim üstad yardımların için teşekkürler.
KREKLAM
kardeşim dosyaların eksik ondan, ben temiz yükleme yapıyorum, tekrar kurulum yapıyorum. VT bilgilerine eriştim. Sonuc için özem mesajdan döneceğim... Sunucu tabanlı bazı ayarlar da yapmam gerekiyor!...

Beklemede kal lütfen.
ÇIRAK USTAYI SOLLAMAZSA SANAT ÖLÜR
HATALI SOLLARSA ÇIRAK ÖLÜR
http://www.kreklam.com
http://www.elli7.net
U
Aslında dosyaları sol bar daki linkten indirmistim ama sanırım bi hata yaptım bilemiyorum, bekliyorum mesajınızı
KREKLAM
hayır, sunucunuz otomatik olarak dosya siliyor, zararlı görüyor sanırım.

ftp // -> public_html/includes/theme_functions_include.php

sunucunuz bu dosyayı otomatik siliyor... Dosyada zararlı hiç bir kod yok.. Hosting firmanızla görüşün. Eğer sorun yaşar veya çözüm uzarsa, buyrun size hosting sağlayayım... Mail ile gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Gmail adresinizi kontrol edebilirsiniz.
ÇIRAK USTAYI SOLLAMAZSA SANAT ÖLÜR
HATALI SOLLARSA ÇIRAK ÖLÜR
http://www.kreklam.com
http://www.elli7.net
U
Üstad sunucu firmasına sıkıntıyla alakalı talepte bulundum mailinizide aldım cevap geldiğinde size mail yoluyla ulaştırırım ne yapılabilir diye çok teşşeür ederim yardımlarınız için.
T
fusiontr 6 eski bir sürüm kullanıyorum. sunucuda php versiyon yükseltmesinden sonra site HTTP ERROR 500 hatası veriyor.Bu problemi nasıl çözebilirim?
AvaLoN
Merhaba taylan kardeş. Konu php-fusionla alakalı değil kardeşim. verdiğini söylediğin hata iç sunucu hatasıdır. Belirtilen dosya bulunamadığın da sunucu bu hatayı döndürür.
<hr></hr>
Yardıma mı ihtiyacınız var? Sorun mu yaşıyorsunuz?
» Kılavuzlar, işlevler ve daha fazlası için Belgeleri görüntüleyin - Başlarken bölümü de dahil!
» Sorun bildirirken Hata Dosyalarını ve Ekran Görüntüleri Ekleme Unutmayın
» Destek günlerim genellikle Pazar. Aciliyet durumunda bana bir tane Özel Mesaj gönderin.
T
yani eski php 5 versiyonunda çalışıyordu.şuan php 7 yüklü bu problemi php versiyonu değişmeden çözmenin bir yolu yokmu?
Bu yapabilmek forumdaki tüm tartışma konularını görüntüle.
Bu yapamamak forumda yeni bir tartışma konusu başlatın.
Bu yapamamak tartışmas konusuna cevap verin.
Bu yapamamak forumda bir anket başlat.
Bu yapamamak forua ek dosya yükleyin.
Bu yapabilmek forumdaki ek dosyaları indir.
Tartışmaya Katılan Kullanıcılar: AvaLoN, KREKLAM, uguruygun, taylan1521